Kati kokkaa!

Pop-up -ravintolasta herkut erityisiin hetkiin

Olen intohimoinen kotikokki, joka päätyönsä ohella haluaa ilahduttaa ihmisiä tunteella tehdyllä, kokeilevalla kotiruoalla.

Rakkauteni ruokaan syntyi hiljalleen ja monen eri kokemuksen kautta. Opiskeluaikana elätin itseni myyden herkkuja henkilökuntaruokalassa, keittämällä kahvia aveceineen isokenkäisille, piipertämällä pieniä annoksia kulttuurinälkäisille, paistamalla galetteja jazzin ystäville sekä täyttämällä leipiä Dublinin vanhimmassa kahvilassa. Vuodet kolmen lapsen äitinä kuitenkin toivat rutiinin ruoanlaittoon, ja ruokaa arvostava sukulais- ja ystäväpiiri innon kokeilevaan keittiöön. Vuosien varrella olen rakastunut ruokaan matkustellessani, opetellen maailman aineisten ja mausteiden kirjoa, ja nauttien eri mantereiden makukokemuksista katukeittiöistä aina Michelin-ravintoloihin.

Ruoka parhaimmillaan tuo ihmisiä yhteen, kirvoittaa keskusteluita ja aikaansaa unohtumattomia muistoja. Parasta on, kun näen toisilleen läheisten ihmisten nauravan ja nauttivan, rakkaudella valmistetun ruoan äärellä.

Pop-up -ravintolani toimii seuraavilla konsepteilla:

  1. Lämminhenkinen mökki-ilta perheelle, sukukavereille tai ystäväporukalle esim. Villago-mökillä
  2. Merellinen Helsinki auringonlaskun aikaan –  kodissani Kruunuvuorenrannassa
  3. Jotain jännää Ravintolapäivänä

Haluan ruoallani ilahduttaa ihmisiä, joten otan mielelläni toiveita vastaan. Seuraavia minulle rakkaita makumuistoja ja -kokonaisuuksia voidaan työstää juuri teidän makuhermojanne tyydyttävämpään suuntaan. Kaikki ateriat valmistetaan laadukkaimmista ja tuoreista, sesongin mukaisista aineksista.

Pohjola

Alkupala: Savulohi-rapuskagen ruisleivällä

Pääruoka: Poronkäristys ja voipottu, puolukkaa ja suolakurkkua

Jälkiruoka: Sesongin mukainen marja- tai hedelmäpiirakka tai -kukko, jäätelöä

Välimeri

Alkupala: Valikoima antipastoja ja tapaksia

Pääruoka: Grillattua tai savustettua kalaa ja kasviksia, paahdettuja perunoita, raikas salaatti

Jälkiruoka: Affogato – jäätelöä, kahvia, mantelia ja marenkia

Aasia

Alkupala: Rapukakkuja, rapuja ja thai-yrttejä

Pääruoka: Panang kanacurry, kookos-jasmiiniriisiä, kurkkusalaattia

Jälkiruoka: Ananas-sitruunaruoho-limekompotti, jäätelöä, mantelikeksi

Amerikka

Alkupalat: Paahdettu nyhtöpossutortilla

Pääruoka: Hot-siipiä niin paljon, kun jaksat syödä, kasvistikut ja dippivalikoima

Jälkiruoka: Syntisen hyvä juustokakku

Maailma

Alkupalat: Mausteinen kasviskeitto, kaurakermavaahto, paahdettuja siemeniä

Pääruoka: Vegehyvää: Paella, aioli, yrttinen focaccia

Jälkiruoka: Hedelmävartaita, leipäsiivuja, vegaanisia makudippejä

Hinta määrittyy valitun menun, osallistujamäärän sekä raaka-aineiden mukaan. Teemme yhdessä teidän ihanaan iltaanne parhaiten sopivan kokonaisuuden, jonka hinnoittelen raaka-aineiden hintojen ja ruoan valmistukseen käytetyn ajan mukaan. Erityisruokavaliot huomioidaan parhaamme mukaan. Teen mielelläni matalan budjetin vaihtoehdon tai revittelen runsaammalla budjetilla. Kerro hinta, millä haluat tilaisuutesi järjestää, niin suunnittelen iltanne sen mukaan, parhaita aineksia kustannustehokkaasti hyödyntäen.

Illalliskokonaisuuden hinta on lähtökohtaisesti 50-150 euroa per nauttija.

Teen lisäksi mielelläni suosituksen sekä alkoholittomista että alkoholillista juomista valitulle menulle. Koska Pop up – konsepti ei mahdollista Suomen lain mukaisia anniskeluoikeuksia, pyydämme teitä tuomaan ateriaan sopivat, suositusten mukaiset juomat itse paikalle.