Pop-up -ravintolasta herkut erityisiin hetkiin
Olen intohimoinen kotikokki, joka päätyönsä ohella haluaa ilahduttaa ihmisiä tunteella tehdyllä, kokeilevalla kotiruoalla.
Rakkauteni ruokaan syntyi hiljalleen ja monen eri kokemuksen kautta. Opiskeluaikana elätin itseni myyden herkkuja henkilökuntaruokalassa, keittämällä kahvia aveceineen isokenkäisille, piipertämällä pieniä annoksia kulttuurinälkäisille, paistamalla galetteja jazzin ystäville sekä täyttämällä leipiä Dublinin vanhimmassa kahvilassa. Vuodet kolmen lapsen äitinä kuitenkin toivat rutiinin ruoanlaittoon, ja ruokaa arvostava sukulais- ja ystäväpiiri innon kokeilevaan keittiöön. Vuosien varrella olen rakastunut ruokaan matkustellessani, opetellen maailman aineisten ja mausteiden kirjoa, ja nauttien eri mantereiden makukokemuksista katukeittiöistä aina Michelin-ravintoloihin.
Ruoka parhaimmillaan tuo ihmisiä yhteen, kirvoittaa keskusteluita ja aikaansaa unohtumattomia muistoja. Parasta on, kun näen toisilleen läheisten ihmisten nauravan ja nauttivan, rakkaudella valmistetun ruoan äärellä.
Pop-up -ravintolani toimii seuraavilla konsepteilla:
- Lämminhenkinen mökki-ilta perheelle, sukukavereille tai ystäväporukalle esim. Villago-mökillä
- Merellinen Helsinki auringonlaskun aikaan – kodissani Kruunuvuorenrannassa
- Jotain jännää Ravintolapäivänä
Haluan ruoallani ilahduttaa ihmisiä, joten otan mielelläni toiveita vastaan. Seuraavia minulle rakkaita makumuistoja ja -kokonaisuuksia voidaan työstää juuri teidän makuhermojanne tyydyttävämpään suuntaan. Kaikki ateriat valmistetaan laadukkaimmista ja tuoreista, sesongin mukaisista aineksista.
Pohjola
Alkupala: Savulohi-rapuskagen ruisleivällä
Pääruoka: Poronkäristys ja voipottu, puolukkaa ja suolakurkkua
Jälkiruoka: Sesongin mukainen marja- tai hedelmäpiirakka tai -kukko, jäätelöä
Välimeri
Alkupala: Valikoima antipastoja ja tapaksia
Pääruoka: Grillattua tai savustettua kalaa ja kasviksia, paahdettuja perunoita, raikas salaatti
Jälkiruoka: Affogato – jäätelöä, kahvia, mantelia ja marenkia
Aasia
Alkupala: Rapukakkuja, rapuja ja thai-yrttejä
Pääruoka: Panang kanacurry, kookos-jasmiiniriisiä, kurkkusalaattia
Jälkiruoka: Ananas-sitruunaruoho-limekompotti, jäätelöä, mantelikeksi
Amerikka
Alkupalat: Paahdettu nyhtöpossutortilla
Pääruoka: Hot-siipiä niin paljon, kun jaksat syödä, kasvistikut ja dippivalikoima
Jälkiruoka: Syntisen hyvä juustokakku
Maailma
Alkupalat: Mausteinen kasviskeitto, kaurakermavaahto, paahdettuja siemeniä
Pääruoka: Vegehyvää: Paella, aioli, yrttinen focaccia
Jälkiruoka: Hedelmävartaita, leipäsiivuja, vegaanisia makudippejä
Hinta määrittyy valitun menun, osallistujamäärän sekä raaka-aineiden mukaan. Teemme yhdessä teidän ihanaan iltaanne parhaiten sopivan kokonaisuuden, jonka hinnoittelen raaka-aineiden hintojen ja ruoan valmistukseen käytetyn ajan mukaan. Erityisruokavaliot huomioidaan parhaamme mukaan. Teen mielelläni matalan budjetin vaihtoehdon tai revittelen runsaammalla budjetilla. Kerro hinta, millä haluat tilaisuutesi järjestää, niin suunnittelen iltanne sen mukaan, parhaita aineksia kustannustehokkaasti hyödyntäen.
Illalliskokonaisuuden hinta on lähtökohtaisesti 50-150 euroa per nauttija.
Teen lisäksi mielelläni suosituksen sekä alkoholittomista että alkoholillista juomista valitulle menulle. Koska Pop up – konsepti ei mahdollista Suomen lain mukaisia anniskeluoikeuksia, pyydämme teitä tuomaan ateriaan sopivat, suositusten mukaiset juomat itse paikalle.